Joukkuevoimistelu

"Parhaimmillaan joukkuevoimisteluohjelma on uniikki tarina, jossa yhdistyvät musiikki ja liike, voimakas ja kevyt, paljettien kimallus ja henkeäsalpaava taito"

- Suomen voimisteluliitto

Joukkuevoimistelun juuret löytyvät suomalaisesta naisvoimistelusta ja se on Voimisteluliiton suosituin kilpailulaji. Laji perustuu erilaisiin taito-osiin kuten tasapaihin, hyppyihin ja vartaloliikkeisiin. Joukkueille rakennetaan kilpailu-/ esitysohjelma, jota he harjoittelevat aina yhden kauden ajan. Joka toinen kausi ohjelmaan liitetään voimisteluväline kuten pallo, vanne tai naru. Kausi huipentuu kilpailuihin/ esiintymisiin, joissa ohjelma päästään näkemään kokonaisuudessaan kauniine liikkeineen, musiikkeineen, pukuineen ja kampauksineen.

Kilpajoukkueet

Kilpajoukkueet harjoittelevat tavoitteellisesti ja motivoituneesti aina kohti joukkuevoimistelun oman sarjan kilpailuja. Lisätietoja joukkueista löytyy omalta sivulta!

Kilpajoukkueiden harjoituksista peritään kuukausimaksu

(50-58€/kk per kausi)

Harrasteryhmät

Harrasteryhmissä harjoitellaan ahkerasti joukkuevoimistelun perusteita mm. erilaisten leikkien kautta. Ryhmät toimivat myös portaana kohti joukkuevoimistelun kilpajoukkueita. 

Aiempaa lajitaustaa ei tarvitse olla. Rohkeasti vain mukaan kokeilemaan ja oppimaan uutta!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

luode.joukkuevoimistelu@gmail.com