Tietoa seurasta

Rovaniemen Voimistelu ja Liikunta ry eli RoiVoLi on vuonna 1948 perustettu liikuntaseura. 

Tarjoamme eri-ikäisille harrasteliikuntaa sekä tavoitteellista joukkuevoimistelua. 

Seuran toiminta on avoinna kaikille voimistelusta nauttiville. Tervetuloa mukaan!


VUODEN 2024 HALLITUS

Eija Jussila-Salmi: puheenjohtaja, eijajs60@gmail.com

Suvi Ohenoja: varapuheenjohtaja, suvi.ohenoja@gmail.com

Marita Väärälä: jäsen

Sari Pirttijärvi: jäsen

Sanna Kuivala: jäsen


VALMENTAJAT keväällä 2024


Sanna Kuivala: Luode Kuura, Luode Usva ja Luode Hiput

Sanna on reipas, innovatiivinen ja hyvin motivoitunut. Hänellä on omaa lajitaustaa joukkuevoimistelussa sekä erilaisissa tanssilajeissa. Hän opiskelee tällä hetkellä liikunnanohjauksen perustutkintoa. 

Marita Väärälä: Aikuisten tanssillinen voimistelu Ailis


Marita on aloittanut naisvoimistelun ja ohjaamisen jo 1970-luvulla, ja kouluttautunut 30 vuotta sitten voimistelun A-valmentajaksi. Hän ohjaa, tekee korografioita ja voimistelee itsekin aikuisten tanssillisen voimistelun ryhmässä. Ailis-ryhmä esiintyy aina RoiVoLin joulu- ja kevätnäytöksissä ja on osallistunut Gymnaestradan kenttäohjelmiin v:sta 2015 alkaen.

Sofia Arvilommi: Luode Kuura ja Luode Usva

Sofialla on lajitaustaa joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun parista. Valmennuskokemusta on kertynyt myös eri seuroista vuosien myötä. Sofia on valmentajana aktiivinen ja määrätietoinen.

Laura Hautakangas: Luode Usva

Lauralla on lajitaustaa joukkuevoimistelusta 15 vuotta ja hän on toiminut valmentajana 5 vuotta. Laura on lämminhenkinen ja ymmärtäväinen valmentaja. 

Matleena Patosalmi: Luode Starat Halti 

Matleena on tavoitteellinen, rempseä ja uusia juttuja kokeileva valmentaja. Omaa kilpaurheilutaustaa joukkuevoimistelusta löytyy yli 10 vuoden ajalta, ja valmennuskokemusta usean vuoden ajalta, eri tasoilta joukkuevoimistelusta.

Kristina Valui: Luode Halti ja Luode Kuura

Kristina on ystävällinen ja mukaansatempaava valmentaja. Kristina on harrastanut joukkuevoimistelua vuodesta 2018 lähtien ja valmentaa tällä hetkellä toista vuotta.

Oona Tamminen: Luode Kiteet ja Luode Hilla

Oona on valmentajana määrätietoinen ja rento hassuttelija. Hän on ohjannut kilpa-aerobic sekä perusvoimistelu ryhmiä vuodesta 2019.  Omaa taustaakin löytyy voimistelusta ja tanssista.

Apuvalmentaja: Minnea

Minnea on harrastanut voimistelua 13 vuotta ja toiminut valmentajana kahden vuoden ajan. Minnea ohjaa Luode Haltissa. Hän on valmentajana reipas ja kaikki huomioon ottava.

Apuvalmentaja: Anja 

Anja on harrastanut voimistelua ihan pienenä satujumpassa ja myöhemmin Luode joukkueissa. Hän on ollut aiemmin apuohjaajana uimaseurassa ja nyt myös voimistelun parissa. Anja on innostunut ja ystävällinen ohjaaja. Hän ohjaa Luode Hipuissa, Kiteissä sekä Hillassa.

Apuvalmentaja: Alina

Alina on harrastanut joukkuevoimistelua 3 vuotta ja aloittanut ohjaamisen syksyllä 2023. Alina ohjaa Luode Hillaa. Hän on valmentajana ystävällinen ja mukaansatempaiseva.

Otamme joukkoomme uusia valmentajia ja ohjaajia! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä: luode.joukkuevoimistelu@gmail.com