Tietoa seurasta

Rovaniemen Voimistelu ja Liikunta ry eli RoiVoLi on vuonna 1948 perustettu liikuntaseura. 

Tarjoamme eri-ikäisille harrasteliikuntaa sekä tavoitteellista joukkuevoimistelua. 

Seuran toiminta on avoinna kaikille voimistelusta nauttiville. Tervetuloa mukaan!


VUODEN 2023 HALLITUS

Eija Jussila-Salmi: puheenjohtaja, eijajs60@gmail.com

Suvi Ohenoja: varapuheenjohtaja, suvi.ohenoja@gmail.com

Marita Väärälä: jäsen

Inka Ylinen: jäsen

Sanna Kuivala: jäsen


VALMENTAJAT keväällä 2023


Inka Ylinen: Luode Minit 1, Luode Stara Hilla, Lasten musiikkiliikunta ja Luode Usva 

Inka on positiivinen, monipuolinen ja pitää yllä hyvää ilmapiiriä. Hänellä on vahva lajitausta erilaisissa voimistelulajeissa sekä fysiikkaharjoittelussa. Tämän lisäksi hänellä on liikunnanohjaajan korkeakoulututkinto. 

Inka toimii myös koordinointitehtävissä sekä vastaa seuran sosiaalisesta mediasta.

Sanna Kuivala: Luode Kuura ja Luode Usva

Sanna on reipas, innovatiivinen ja hyvin motivoitunut. Hänellä on omaa lajitaustaa joukkuevoimistelussa sekä erilaisissa tanssilajeissa. Hän opiskelee tällä hetkellä liikunnanohjauksen perustutkintoa. 

Marita Väärälä: Aikuisten tanssillinen voimistelu Ailis


Marita on aloittanut naisvoimistelun ja ohjaamisen jo 1970-luvulla, ja kouluttautunut 30 vuotta sitten voimistelun A-valmentajaksi. Hän ohjaa, tekee korografioita ja voimistelee itsekin aikuisten tanssillisen voimistelun ryhmässä. Ailis-ryhmä esiintyy aina RoiVoLin joulu- ja kevätnäytöksissä ja on osallistunut Gymnaestradan kenttäohjelmiin v:sta 2015 alkaen.

Sofia Arvilommi: Luode Minit 1, Luode Stara Halti, Luode Kuura

Sofialla on lajitaustaa joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun parista. Valmennuskokemusta on kertynyt myös eri seuroista vuosien myötä. Sofia on valmentajana aktiivinen ja määrätietoinen.

Laura Hautakangas: Luode Minit 2, Luode Kuura

Lauralla on lajitaustaa joukkuevoimistelusta 15 vuotta ja hän on toiminut valmentajana 5 vuotta. Laura on lämminhenkinen ja ymmärtäväinen valmentaja. 

Kristina Valui: Luode Stara Halti & Hilla, Luode Kuura

Kristina on ystävällinen ja mukaansatempaava valmentaja. Kristina on harrastanut joukkuevoimistelua vuodesta 2018 lähtien ja valmentaa tällä hetkellä toista vuotta.

Apuvalmentaja: Anja 

Anja on harrastanut voimistelua ihan pienenä satujumpassa ja myöhemmin Luode joukkueissa. Hän on ollut aiemmin apuohjaajana uimaseurassa ja nyt myös voimistelun parissa. Anja on innostunut ja ystävällinen ohjaaja. Hän ohjaa Luode Mineissä ja Lasten musiikkiliikunnassa.

Apuvalmentaja: Minnea

Minnea on harrastanut voimistelua 13 vuotta ja toiminut valmentajana kahden vuoden ajan. Minnea ohjaa Luode Stara Haltissa. Hän on valmentajana reipas ja kaikki huomioon ottava.

Otamme joukkoomme uusia valmentajia ja ohjaajia! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä: luode.joukkuevoimistelu@gmail.com