Tietoa seurasta

Rovaniemen Voimistelu ja Liikunta ry eli RoiVoLi on vuonna 1948 perustettu liikuntaseura. 

Tarjoamme eri-ikäisille harrasteliikuntaa sekä tavoitteellista joukkuevoimistelua. 

Seuran toiminta on avoinna kaikille voimistelusta nauttiville. Tervetuloa mukaan!


Yhteystiedot löytyvät ryhmien omilta sivuilta!

VUODEN 2022 HALLITUS

Eija Jussila-Salmi: puheenjohtaja, eijajs60@gmail.com

Suvi Ohenoja: varapuheenjohtaja, suvi.ohenoja@gmail.com

Marita Väärälä: jäsen

Marja Yliniva: jäsen

Juulia Kangas: jäsen


VALMENTAJAT syksyllä 2022


Juulia Kangas: Luode Minit ja Luode Kuura

Juulia on iloinen, järjestelmällinen ja pitää asioiden organisoinnista. Hänellä on pitkä lajitausta ja -tuntemus joukkuevoimistelussa. Hän on 3E tuomari, seuran hallituksen jäsen sekä suorittanut liikunnanohjauksen perustutkinnon.

Inka Ylinen: Luode Stara ja Luode Usva 

Inka on positiivinen, monipuolinen ja pitää yllä hyvää ilmapiiriä. Hänellä on vahva lajitausta erilaisissa voimistelulajeissa sekä fysiikkaharjoittelussa. Tämän lisäksi hänellä on liikunnanohjaajan korkeakoulututkinto. 

Sanna Kuivala: Luode Kuura ja Luode Usva

Sanna on reipas, innovatiivinen ja hyvin motivoitunut. Hänellä on omaa lajitaustaa joukkuevoimistelussa sekä erilaisissa tanssilajeissa. Hän opiskelee tällä hetkellä liikunnanohjauksen perustutkintoa. 

Marita Väärälä: Aikuisten tanssillinen voimistelu Ailis


Marita on aloittanut naisvoimistelun ja ohjaamisen jo 1970-luvulla, ja kouluttautunut 30 vuotta sitten voimistelun A-valmentajaksi. Hän ohjaa, tekee korografioita ja voimistelee itsekin aikuisten tanssillisen voimistelun ryhmässä. Ailis-ryhmä esiintyy aina RoiVoLin joulu- ja kevätnäytöksissä ja on osallistunut Gymnaestradan kenttäohjelmiin v:sta 2015 alkaen.

Oona Kopsala: Lasten musiikkiliikunta

Oona on ystävällinen, ahkera sekä luotettava valmentaja. Hänellä on vuosien kokemus voimistelusta sekä tanssista harrastuksina. Tällä hetkellä Oona opiskelee liikunnanohjaajaksi. 

Apuvalmentajat:

Apuvalmentajina toimivat Maija sekä Kristina. Maija on innokas, oma-aloitteinen sekä erittäin motivoitunut. Kristina on iloinen, huomioiva sekä mukaansatempaava. Kummallakin on omaa lajitaustaa joukkuevoimistelussa ja intoa valmentamiseen. 


Yhteystiedot löytyvät ryhmien omilta sivuilta!