Tietoa seurasta

Rovaniemen Voimistelu ja Liikunta ry eli RoiVoLi on vuonna 1948 perustettu liikuntaseura. 

Tarjoamme eri-ikäisille harrasteliikuntaa sekä tavoitteellista joukkuevoimistelua. 

Seuran toiminta on avoinna kaikille voimistelusta nauttiville. Tervetuloa mukaan!


Yhteystiedot löytyvät ryhmien omilta sivuilta!

VUODEN 2022 HALLITUS

Eija Jussila-Salmi: puheenjohtaja, eijajs60@gmail.com

Suvi Ohenoja: varapuheenjohtaja, suvi.ohenoja@gmail.com

Marita Väärälä: jäsen

Marja Yliniva: jäsen

Juulia Kangas: jäsen


VALMENTAJAT syksyllä 2022


Juulia Kangas: Luode Minit ja Luode Kuura

Juulia on iloinen, järjestelmällinen ja pitää asioiden organisoinnista. Hänellä on pitkä lajitausta ja -tuntemus joukkuevoimistelussa. Hän on 3E tuomari, seuran hallituksen jäsen sekä suorittanut liikunnanohjauksen perustutkinnon.

Inka Ylinen: Luode Stara, Luode Usva ja Luode Halla

Inka on positiivinen, monipuolinen ja pitää yllä hyvää ilmapiiriä. Hänellä on vahva lajitausta erilaisissa voimistelulajeissa sekä fysiikkaharjoittelussa. Tämän lisäksi hänellä on liikunnanohjaajan korkeakoulututkinto. 

Sanna Kuivala: Luode Kuura ja Luode Usva

Sanna on reipas, innovatiivinen ja hyvin motivoitunut. Hänellä on omaa lajitaustaa joukkuevoimistelussa sekä erilaisissa tanssilajeissa. Hän opiskelee tällä hetkellä liikunnanohjauksen perustutkintoa. 

Heli Koivuranta: Aikuisten kuntojumppa ja kehonhuolto

Helillä on yli 10 vuoden kokemus liikunnan ohjauksesta aikuisille ja senioreille. Tämän lisäksi hänellä on liikunnanohjaajan (AMK) tutkinto. Heli haluaa, että tunneille osallistuvat saavat liikunnasta voimaa arkeen, samoin kuin hyvää oloa ja mieltä. 


Marita Väärälä: Aikuisten tanssillinen voimistelu Ailis


Marita on aloittanut naisvoimistelun ja ohjaamisen jo 1970-luvulla, ja kouluttautunut 30 vuotta sitten voimistelun A-valmentajaksi. Hän ohjaa, tekee korografioita ja voimistelee itsekin aikuisten tanssillisen voimistelun ryhmässä. Ailis-ryhmä esiintyy aina RoiVoLin joulu- ja kevätnäytöksissä ja on osallistunut Gymnaestradan kenttäohjelmiin v:sta 2015 alkaen.

Oona Kopsala: Lasten musiikkiliikunta

Oona on ystävällinen, ahkera sekä luotettava valmentaja. Hänellä on vuosien kokemus voimistelusta sekä tanssista harrastuksina. Tällä hetkellä Oona opiskelee liikunnanohjaajaksi. 

Apuvalmentajat:

Apuvalmentajina toimivat Maija sekä Kristina. Maija on innokas, oma-aloitteinen sekä erittäin motivoitunut. Kristina on iloinen, huomioiva sekä mukaansatempaava. Kummallakin on omaa lajitaustaa joukkuevoimistelussa ja intoa valmentamiseen. 


Yhteystiedot löytyvät ryhmien omilta sivuilta!